Bij payrolling bent u namelijk even flexibel als bij “uitzenden”. Het tarief ligt hierbij echter een stuk lager, omdat u zelf inspanning levert om de medewerkers te werven. Winkel voor werk ontlast uw bedrijf en neemt alle andere handelingen voor haar rekening, zo komen uw medewerkers op onze loonlijst, worden ze per 4 weken verloond, bouwen ze de benodigde reserveringen op en ontvangen ze een duidelijke loonstrook. Alleen de gewerkte uren worden aan u gefactureerd.

Ervaar het gemak van Werving & Selectie

Geen intensieve en tijdrovende procedures

Het werven van één geschikte nieuwe werknemer kost gemiddeld +40 uur. Deze tijd zit hem voornamelijk in: het schrijven van een duidelijke en aantrekkelijke vacature, inrichten van de marketing/wervings-kanalen, selecteren en afnemen van sollicitatiegesprekken. Dit alles kunt u achterwege laten, van ons krijg u de juiste kandidaat(en) op een presenteerblaadje aangeleverd.

Geen kosten

Om de juiste medewerker te vinden spreken wij alle mogelijke kanalen aan, van betaalde Social media campagnes tot de duurdere abonnementen op banenwebsite ’s. U Profiteert dus direct van deze middelen zonder ervoor te betalen!

De zoektocht naar uw nieuwe werknemer(s)

Hoe ziet uw ideale werknemer eruit?

Wij gaan met u in gesprek over het juiste functieprofiel, wensen en eigenschappen

 

Attentie, attentie, attentie!

Wij tonen uw vacature op alle Socials en online Jobboards aan het talent in de regio Twente!

 

Matchen!

Zijn de kandidaten daadwerkelijk zoals op het CV  beschreven staat? Wij gaan persoonlijk met ze in gesprek, om uiteindelijk de beste match over te houden.

We plannen een gesprek!

Wordt onze voorgestelde kandidaat uw nieuwe medewerker? U beslist!

Direct starten? Geen probleem.

De volgende dag staat er een flexibele kracht bij u op de. stoep en wij hebben alleadministratie tijdig op orde!

 

Overname?

Opdracht voorbij, maar is onze medewerker niet meer weg te denken binnen uw bedrijf? Ga met ons in gesprek!

Biedt de bovengenoemde mogelijkheid uw bedrijf de flexibiliteit waarnaar u op zoek bent? Laat het ons weten, dan denken wij graag met u mee! Neem contact met ons op.