Voor elk uniek bedrijfspoces de juiste mensen

Personeelsbezetting met een flexibele schil, een nieuwe medewerker direct in vaste dienst of personeel voor een afgesproken periode? Wij begrijpen dat ieder bedrijfsproces uniek is, bent u op zoek naar nieuwe medewerker(s) passend bij uw situatie?

Voor elk uniek bedrijfspoces de juiste mensen

Personeelsbezetting met een flexibele schil, een nieuwe medewerker direct in vaste dienst of personeel voor een afgesproken periode? Wij begrijpen dat ieder bedrijfsproces uniek is, bent u op zoek naar nieuwe medewerker(s) passend bij uw situatie?

Kies hier een van onze diensten

Two happy steel workers preparing manufacture products for the distribution and communicating in industrial facility. Focus is on mid adult worker.

Detacheren

Op zoek naar mankracht voor een langere tijd, zonder het risico van een medewerker met een vast dienstverband. De medewerker wordt aan u uitgeleend gedurende een afgesproken termijn.

Smiling African American manager standing inside of his office shaking hands with a new employee after an interview

Uitzenden

Een gat in uw personeelsbezetting? Wij hebben tijdelijke medewerkers met een flexibel arbeidscontract zonder wettelijke verplichting.

uitzendbureau-almelo-vriezenveen-winkel-voor-werk-01

Werving & selectie

Wij gaan voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar vast, kwalitatief en betrouwbaar personeel die desgewenst flexibel via ons start of direct onder uw bedrijf valt. Het gehele proces wordt hierbij van A tot Z voor u geregeld.

A young woman works as a computerized 
numerical control technician. She is seen at
her workplace wearing a blue overall.

Payrolling

Uw bedrijf heeft extra medewerkers nodig en heeft deze tijdelijke krachten zelf kunnen vinden. U kunt deze medewerkers aannemen, maar wilt niet direct alle risico’s dragen en omkomen in het papierwerk, in dit geval kiest u bij ons voor Payrolling.

Voor elk uniek bedrijfspoces de juiste mensen

Als werkgever heeft u ongetwijfeld behoefte aan betrouwbare en gemotiveerde werknemers. om uw bedrijf draaiende te houden. Het vinden van geschikt personeel kan echter een tijdrovend en soms zelfs lastig proces zijn. Gelukkig is daar Winkel voor werk uitzendbureau, uw betrouwbare partner in het vinden van het juiste personeel.

Een persoonlijke aanpak voor de perfecte match

Bij Winkel voor werk uitzendbureau begrijpen we dat uw bedrijf uniek is en dat u specifieke wensen heeft als het gaat om uw personeelsbestand. Daarom zorgen we altijd voor een persoonlijke aanpak en gaan we graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. We kijken niet alleen naar de functie-eisen, maar ook naar de bedrijfscultuur en andere belangrijke aspecten die van invloed kunnen zijn op de match tussen kandidaat en bedrijf.

Door samen te werken met Winkel voor werk uitzendbureau profiteert u van vele voordelen. Zo bespaart u niet alleen tijd en moeite bij het vinden van geschikt personeel, maar bent u ook verzekerd van betrouwbare en gemotiveerde werknemers. Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden intensief begeleid, zodat ze goed voorbereid aan de slag kunnen bij uw bedrijf.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bovendien zijn we bij Winkel voor werk uitzendbureau altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt. We kunnen u dan ook adviseren en ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen we u helpen bij het opstellen van functieprofielen en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Interesse? Neem contact met ons op!

Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbaar en gemotiveerd personeel en tijd en moeite wilt besparen bij het vinden van geschikte kandidaten, dan is Winkel voor werk uitzendbureau de juiste partner voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!