‘’Ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen en dat ik het met beide handen heb aangepakt.’’

Na zelf in de telefoon geklommen te zijn en enkele bedrijven te hebben gebeld kwam ik een flyer tegen op internet van Winkel voor werk. En dacht; ”niet geschoten is altijd mis.”  Daarom heb ik gebeld naar Winkel voor werk en ik kreeg een zeer vriendelijke spontane dame aan de telefoon. In eerst instantie was ik heel sceptisch over uitzendbureaus tegenwoordig.

Na een gezellig maar effectief telefoongesprek gevoerd te hebben, hebben we een afspraak voor een kennismakingsgesprek ingepland. Toen ik eenmaal op onze eerste afspraak verscheen, werd ik vriendelijk onthaald door Claire. In het gesprek met Claire staat het erg centraal om wat jij leuk vindt en waar jou hart sneller van gaat kloppen. Het gaat tenslotte om de medewerker.

Tijdens ons prettige gesprek was ik nog werkzaam bij een bedrijf op de afdeling visuele inspectie. Ik gaf aan dat mijn contract niet werd verlengd en dringend op zoek was naar iets nieuws, maar wel waar mijn passie en interesse lag. Dat is namelijk de techniek. Hier heb ik geen werkervaring in, maar Claire zei herhaaldelijk; ” ik zie jouw kwaliteiten en wat jij nog niet kunt, kan jij leren.” Binnen een week werd ik gebeld door Claire of ik een gesprek aan wou gaan bij Tecnotion. 

” Tuurlijk wil ik dat! ”…

Het gesprek bij Tecnotion is spontaan verlopen ondanks dat er een heel gat zat tussen mijn CV en de functie die ze vroegen. Samen met Tecnotion en Winkel voor werk zijn we de uitdaging aangegaan.

Ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen en dat ik het met beide handen heb aangepakt. Mijn dank gaat echt uit naar het uitzendbureau Winkel voor werk en Tecnotion dat ze mij deze kans hebben gegeven om hier te mogen werken, leren en doorgroeien.